Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά στην ανανέωση ο Ντε Μπρόινε
Όλο και πιο κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε
Πραγματοποίησε μια ονειρική χρονιά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τιερί Ανρί με τις 20 ασίστ σε μια σεζόν, ενώ κέρδισε επάξια τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της Premier League για την αγωνιστική περίοδο 2019/20, ενώ φέτος έχει ξεκινήσει επίσης δυναμικά.
Ο λόγος φυσικά για τον «μαέστρο» της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε.
Ο Βέλγος μέσος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου για την ανανέωση του συμβολαίου και ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του.
Σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «πολίτες» βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να βάλει την πένα σε νέο πενταετές συμβόλαιο.
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ
- Tablets που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας
- Βιμ Βέντερς: «Οι ταινίες μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά όχι με πολιτικό τρόπο»
- Η ΚΕΔΕ δηλώνει «παρών» στην αναθεώρηση του Συντάγματος με θέσεις και προτάσεις
- Σπουδαία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές για τους Μπακς (93-110) – «Καθάρισαν» Λέικερς και Μπλέιζερς
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίκες υπόσχεται ελεύθερες εκλογές
