
Εγινε κι αυτό: Με… μπαλωθιές κατέστρεψαν μετεωρολογικό σταθμό στην Κρήτη
Απίστευτο περιστατικό σε χωριό της Κρήτης
Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα, αλλά και τόσο σοβαρά περιστατικά στην Κρήτη, τα οποία γίνονται… viral. Ενα τέτοιο περιστατικό έγινε στο Μεταξοχώρι Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Άγνωστοι πυροβόλησαν και διέλυσαν τον σταθμό κατά τη διάρκεια της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή στις 10 Νοεμβρίου.
«Δυστυχώς η λειτουργία του αυτόματου μετεωρολογικού σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο Μεταξοχώρι Ηρακλείου διακόπτεται καθώς ο σταθμός δέχθηκε πυροβολισμούς (!) κατά τη διάρκεια της έντονης κακοκαιρίας στην Κρήτη στις 10 Νοεμβρίου 2020 και καταστράφηκε», αναφέρεται σε ανάρτηση του meteo στο Facebook.
Ετσι ο σταθμός δεν γλίτωσε από τις μπαλωθιές κάποιων θερμόαιμων κρητικών.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, για το θέμα ενημερώθηκε το Α.Τ. Πύργου. κλιμάκιο του οποίου σπεύδει στην περιοχή για να ερευνήσει τις συνθήκες της καταστροφής.
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»






