Folli Follie : «Όχι» στην αποφυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου είπε το δικαστικό συμβούλιο
Στα τέλη Οκτωβρίου η εισαγγελέας Κατερίνα Τσιρώνη είχε προτείνει την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του κατηγορούμενου και σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρότασή της.
«Όχι» στην αποφυλάκιση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, ο οποίος όπως και ο πατέρας του στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε οδηγηθεί στη φυλακή για την υπόθεση της Folli Follie είπαν με βούλευμά τους οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Στα τέλη Οκτωβρίου η εισαγγελέας Κατερίνα Τσιρώνη είχε προτείνει την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του κατηγορούμενου και σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρότασή της.
Ο κ. Κουτσολιούτσος, που κρατείται στις φυλακές Τρικάλων, προφυλακίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου και τρεις εβδομάδες αργότερα υπέβαλε αίτημα για να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους επιχειρώντας να αντικρούει τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε η προφυλάκισή του από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα μετά την απολογία του.
Υποστήριζε μάλιστα πως αν αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , δεν θα διαπράξει νέα αδικήματα όπως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς πλέον έχουν δεσμευτεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ενώ έχει αποχωρήσει και από τη Folli Follie που πλέον διοικείται από διορισμένη διοίκηση.
Υπενθυμίζεται ότι ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του, Τζώρτζης, απολογήθηκαν στην ανακρίτρια με βάση το κατηγορητήριο που περιελάμβανε πέντε κακουργήματα για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά






