Αρνητικά όλα τα τεστ κοροναϊού στον Ολυμπιακό
Κανένα θετικό δείγμα κοροναϊού δεν υπήρξε στα τεστ που έκαναν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.
Όλοι «καθαροί» από κοροναϊό στον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Ερυθρολεύκων υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ για τον Covid-19 που γίνονται βάσει πρωτοκόλλου της Ευρωλίγκας τρεις μέρες πριν από τα παιχνίδια και μετά από τα αποτελέσματα δεν βρέθηκε κανένας θετικός.
Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι σε θέση να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές τη Παρασκευή στο ΣΕΦ (30/10, 21:00) χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Αντίθετα, «λαβωμένη» αναμένεται να έρθει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, καθώς αμφίβολοι είναι οι Ντόγκους Μπαλμπάι, Τολγκά Γκετσίμ, Σερτάτς Σανλί, Κρούνοσλαβ Σιμόν και Τζέιμς Άντερσον.
- Φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ: Η κρίση που ήρθε με καθυστέρηση
- Τέλος εποχής στη Ryanair: Ο Ο’Λίρι μιλά για τη διαδοχή του
- Warner Bros: Το προοίμιο ενός πραγματικού πολέμου για τις υπηρεσίες streaming
- Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες


