Οι τρεις επιστροφές που «λύνουν» τα χέρια του Σφαιρόπουλου
Από βδομάδα σε βδομάδα αναμένεται η επιστροφή των Ντι Μπαρτολομέο, Ζούσμαν και Κάσπι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Δεν αργεί η επιστροφή των Ντι Μπαρτολομέο, Ζούσμαν και Κάσπι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μακάμπι.
Συγκεκριμένα, οι τρεις παίκτες οι οποίοι εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκονται στα «πιτς» σύμφωνα με ενημέρωση της Ισραηλινής ομάδας θα επιστρέψουν στη δράση αρχές Νοεμβρίου.
Συνεπώς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε λίγες μέρες θα μπορεί να υπολογίζει σε όλο το ρόστερ του για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας και των εγχώριων διοργανώσεων χωρίς να μετράει απουσίες.
Ωστόσο, όπως φαίνεται σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στο Τελ Αβίβ (29/10) και Αναντολού Εφές (05/11) πάλι εντός έδρας.
- «Χειρουργείο» του Νορβηγού υπέρ της ΑΕΚ
- Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Ηρακλείου για τους αστέγους εν όψει ψύχους
- Πότε αλλάζει ο τρόπος πληρωμής ενοικίων – Τι θα ισχύει
- Η Πάμελα Άντερσον αντλεί έμπνευση από τις παλιές κωμωδίες και την Ζαν Μορό
- Το δύσκολο «παζάρι» για την ΚΑΠ
- Στριμωγμένος στην «γωνία του ρινγκ» ο Τόμας Φρανκ



