Λίβερπουλ : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άλισον
Ο Άλισον Μπέκερ ξεκίνησε τις ατομικές προπονήσεις με τη Λίβερπουλ και πλέον βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Χαρμόσυνα νέα για τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ, μετά το σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό του Φαν Ντάικ. Κι αυτό διότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Άλισον Μπέκερ.
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ξεκίνησε ξανά τις ατομικές προπονήσεις με τους «κόκκινους» και πλέον βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Ο 28χρονος είχε τραυματιστεί στον ώμο πριν το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, με τον Άντριαν να τον αντικαθιστά. Υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς Λίβερπουλ για επιστροφή του Άλισον στις αρχές Νοεμβρίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει νωρίτερα, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τη Γουεστ Χαμ στις 31 Οκτωβρίου.
- Nike, Μαδούρο και meme power: όταν το branding επισκιάζει τη σύλληψη
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σε τεντωμένο σχοινί
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ
- Ουκρανία: Διακοπές ηλεκτροδότησης εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Γροιλανδία: Η κυβέρνησή της θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Ρούμπιο με τους Δανούς αξιωματούχους
- Νέο σοκ για τη Σίτι, έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον – «Γκέλες» και για για Άστον Βίλα (0-0) και Τσέλσι (1-2)
