«Πάμε Δανάη!»: Μαγειρεύοντας ρεβιθάδα με τον Απόστολο Ρουβά
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά αν και ασχολήθηκε με αρκετά επαγγέλματα στο παρελθόν η αγάπη του για τη μαγειρική τον κέρδισε και έτσι αποφασίστηκε να της αφιερωθεί.
Τα υλικά για την ρεβιθάδα του Απόστου Ρουβά 4 άτομα είναι:
500 γρ. ρεβύθια αποφλοιωμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
70 γρ. τζίντζερ
1 κ.γλ. κουρκουμά
1 κλωνάρι δενδρολίβανο
χυμό και ξύσμα από λεμόνι
1 κύβο λαχανικών
1 κ.σ. κορν φλάουρ
4-6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας
- Μάικλ Κέιν: Εμφανίστηκε σε αμαξίδιο για βράβευση του και συγκίνησε το κοινό
- Τρομερές καταστάσεις στην Παρτιζάν: Ο κόσμος φώναζε «Ομπράντοβιτς» και… ξενέρωσε τον Ουάσινγκτον που έφυγε (vid)
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό

