Οι συγκεντρώσεις της Κυριακής κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων τόσο για την παράλογη και απερίσκεπτη ιδεολογία των διαδηλωτών, όσο και για τις… κιτς εμφανίσεις τους.

Ωστόσο, οι συγκεντρώσεις αυτές χάρισαν και… εικόνες άπειρου κάλλους, όπως αυτή με μια γυναίκα που ποδοπατά πεταμένες μάσκες, η οποία έγινε viral στα Social Media. Πρόκειται μακράν για την πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία των διαδηλώσεων κατά των μασκών στα σχολεία.

Ευτυχώς για όλους εμάς, τα φωτογραφικά πρακτορεία βρίσκονταν στην εν λόγω διαδήλωση και το SOOC μας χάρισε αυτή τη φωτογραφία, την οποία θα τη θυμόμαστε για πάντα, όμως για τους λάθος λόγους!

Φυσικά το ίντερνετ σχεδίασε κι έφερε εις πέρας σε χρόνο ρεκόρ δεκάδες memes με την εν λόγω κυρία να κάνει… skateboard, σκι, να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά και να… πραγματοποιεί guest εμφάνιση στην ταινία 300!

Δείτε τα καλύτερα memes:

Στο «κόλπο» και ο Ηλίας Μόσιαλος

Από την μανία των memes, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και ο Ηλίας Μόσιαλος. Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE μοιράστηκε μια εικόνα, όπου η γυναίκα που πηδάει πάνω στις μάσκες χορεύει μαζί με τον Τζον Τραβόλτα στην ταινία Pulp Fiction.

«Δεν άντεξα», ήταν το βιτριολικό σχόλιο του καθηγητή.

Και χτες, ο Ηλίας Μόσιαλος δεν άφησε ασχολίαστο το κύμα των covidiots, των αρνητών της μάσκας και των συνωμοσιολόγων που έχει βρει γόνιμο έδαφος στην Ελλάδα.

Η γυναίκα που ποδοπατά τις μάσκες συγκρίνεται με μία που περπατά πάνω σε αναμμένα κάρβουνα… «Η διαφορά μεταξύ τζάμπα μάγκα και μάγκα», σχολιάζει ο κ. Μόσιαλος.