
Σε ετοιμότητα οι Μονάδες του Έβρου – Ασκήσεις από 50η και την 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία
Το ΓΕΣ έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα βίντεο με εντυπωσιακά πλάνα από τις ασκήσεις και τις βολές
Σε ετοιμότητα βρίσκονται και όλες οι μονάδες του Έβρου λόγω της κλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας. Αυξάνουν συνεχώς το επίπεδο της αποτρεπτικής τους ισχύος ακόμη και με ασκήσεις, όπως αυτές που πραγματοποιήθηκαν από την 31η Μηχανοκίνητη και την 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχίες, με έμφαση σε τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων.
Το ΓΕΣ έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα βίντεο με εντυπωσιακά πλάνα από τις ασκήσεις και τις βολές.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, διεξήχθη στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολών «ΑΕΤΟΣ» στην Αλεξανδρούπολη, η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΕΚΤΟΡΑΣ-20», παρουσία του Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη. Στην άσκηση, στην οποία εξετάστηκαν διαδικασίες και τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων, συμμετείχε προσωπικό και μέσα της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (31 Μ/Κ ΤΑΞ «ΚΑΜΙΑ»).
Αντίστοιχα, την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, διεξήχθη στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολών «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» στα Λάβαρα Έβρου, η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΗΣ ΒΙΣΒΙΖΗΣ-20», παρουσία του Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη.
Και σ’ αυτή την άσκηση εξετάστηκαν διαδικασίες και τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων, συμμετείχε προσωπικό και μέσα της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ «ΑΨΟΣ»).
- Πανηγυρισμοί Μητσοτάκη για πρόωρη αποπληρωμή χρέους ενώ η ακρίβεια καλπάζει
- ΗΠΑ: «Ακούστηκε κρότος και μετά ουρλιαχτά, νομίζαμε θα πεθάνουμε»: Επιβάτες περιγράφουν τη στιγμή που το αεροπλάνο σκότωσε πεζό
- Το deal του Οκόμπο με την Dubai BC και η «εμπλοκή» στη μεταγραφή
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση της κόρης της – Ποιο όνομα θα της δώσει
- Άγανα: Ένας «αθόρυβος» εχθρός για τον σκύλο σας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου – Ποιοι δρόμοι κλείνουν





