ΑΕΚ: Αρνητικά τα πρώτα τεστ για τον κοροναϊό
Μετά το θετικό κρούσμα κατά την προετοιμασία της Ένωσης, οι εξετάσεις που έγιναν για τον ιό βγήκαν αρνητικές. Το Σάββατο (22/08) η δεύτερη εξέταση
Στις τάξεις της ΑΕΚ υπήρξε ανησυχία μετά το κρούσμα κοροναϊού στον αθλητή της ομάδας κατά την προετοιμασία στα Ιωάννινα. Η Ένωση εσπευσμένα γύρισε στην Αθήνα και άπαντες από την αποστολή προχώρησαν σε τεστ για Covid 19 όπως ορίζει και το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις.
Τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων βγήκαν την Παρασκευή (21/08) και ήταν αρνητικά, κάτι που ηρέμησε προς το παρόν τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων.
Εννοείται πως χρειάζεται και δεύτερο τεστ για να μπορέσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, με την ΑΕΚ να το κάνει το Σάββατο (22/08), ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων.
- Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028
- Ανοιχτά ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον άφησε ο Κωνσταντινόπουλος – «Νιώθω σίγουρος για αυτό που έκανα»
- Παραλήρημα Θεοχάρη στη Βουλή: «Αφού δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα γιατί είστε βουλευτής», είπε στον Καζαμία – Χαμός στην Ολομέλεια
- Νέα Αριστερά: Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
- Rosalia-Δημήτρης Παπαϊωάννου: Καθηλωτική συμμαχία πεφωτισμένης ποπ – «Ως Αφροδίτη της Μήλου»
- Ανακατασκευάζονται γέφυρες στα Τρίκαλα

