
ΕΠΟ : Τη Δευτέρα η κλήρωση για την έδρα των μπαράζ
Η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η κλήρωση για την έδρα των μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Απόλλωνος Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (17/8)
Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, στις 10:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους γηπεδούχους των αγώνων μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Απόλλωνος Σμύρνης για μια θέση στη Super League 1.
Οι δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 22 και στις 29 Αυγούστου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ΠΑΕ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, που κατέκτησαν την 13η θέση στο πρωτάθλημα της SL 1 και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της SL 2 αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 στις 10:30, στα γραφεία της ΕΠΟ. Η κλήρωση αφορά στους γηπεδούχους του πρώτου και του δεύτερου αγώνα, καθώς οι ημερομηνίες διεξαγωγής έχουν ήδη αποφασιστεί από την ΕΕ της Ε.Π.Ο (22 και 29.08.2020)».
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
- Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον Ιρανό ανώτατο ηγέτη
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης



