Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό μετά την τουρκική Navtex
Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ σήμερα το μεσημέρι, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά και τη νέα πρόκληση της Τουρκίας με την έκδοση της Navtex για έρευνες στο Καστελόριζο
Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ σήμερα το μεσημέρι, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά και τη νέα πρόκληση της Τουρκίας με την έκδοση Navtex για έρευνες στο Καστελόριζο.
Όπως αναφέρει το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού:
Στις 12.00 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).
Φαίνεται πως η Αθήνα βρίσκεται σε ετοιμότητα στέλνοντας για μία ακόμη φορά το μήνυμα στην Άγκυρα ότι σε περίπτωση νέας τουρκικής πρόκλησης η χώρα μας δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.
Όπως έγινε γνωστό, πριν τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει στο ΓΕΕΘΑ το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) για την εκτίμηση της κατάστασης όπως διαμορφώνεται μετά πό τη νέα πρόκληση των Τούρκων στην περιοχή νότια του Καστελόριζου και της Καρπάθου.
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2

