Ο Νίκος Βέργος μπορεί να επέστρεψε από την Έρκουλες, μετά την λήξη του δανεισμού του, ωστόσο δεν θα μείνει για πολύ στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν και το «τριφύλλι» επιθυμεί την αποδέσμευσή του από την ομάδα.
Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για την λύση του συμβολαίου του 21χρονου φορ, το οποίο εκπνέει το 2021. ο νεαρός άσος πραγματοποίησε οκτώ εμφανίσεις στον εξάμηνο δανεισμό του στην Ισπανία. Μάλιστα, μέτρησε μόλις ένα τέρμα και μία ασίστ.
Με τα «πράσινα» αγωνίστηκε μόλις σε οκτώ συμμετοχές σκοράροντας μόλις ένα γκολ. Στο παρελθόν, έχει φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού ενώ έχει παίξει και με τις Ρεάλ Καστίγια, Έλτσε και Βάσας. Μάλιστα, με την πρώτη, έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με 25 συμμετοχές, πέντε γκολ και μία ασίστ στο παλμάρε του. Ακόμα είναι 13 φορές διεθνής με την Κ21 της Ελλάδας.
Σε κοινή τους Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA ανακοινώνουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για το καλό του Ευρωπαίκού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου το περιβόητο πρότζεκτ της European Super League ματαιώνεται οριστικά
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!