
Πανιώνιος: Συγκλονιστικές εικόνες, ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες
Μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Περιστέρι και τον υποβιβασμό του Πανιωνίου, οι παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης ξέσπασαν σε κλάματα.
Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Πανιωνίου το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο υποβιβασμός στην Superleague 2.
Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και αποχαιρέτησαν την κατηγορία.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε υπερπροσπάθεια στα πλέι άουτ, πέτυχε μεγάλες νίκες, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να γλτιώσει τον υποβιβασμό.
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποινική δίωξη σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση της Έλενας Χριστοπούλου
- Πάρτι, αλκοόλ, «αέριο γέλιου» και escorts: Σκάνδαλο στη Serie A με πρωταγωνιστή τον Τεό Ερναντέζ (vids)
- Καμπανάκι για επικίνδυνα προϊόντα – Η Γαλλία ζητάει από την ΕΕ δραστικά μέτρα εναντίον Shein και Temu
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγό έπεσε πάνω σε περίπτερο στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας
- Super League: Κορυφώνεται η μάχη για την παραμονή με την 8η αγωνιστική των play out
- Κρήτη: Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου: Στα δικαστήρια η μητέρα και ο πρώην σύντροφός της

