O τούρκος υπ. Υγείας είναι έξαλλος με το Survivor – Δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο στον τελικό
Την οργή του Τούρκου υπουργού Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, προκάλεσε ο παραγωγός του «Survivor», Acun Ilicali.
Την οργή του Τούρκου υπουργού Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, προκάλεσε ο παραγωγός του «Survivor», Acun Ilicali.
Αιτία οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον τελικό του ριάλιτι, όπου δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κοροναϊό.
Ο Τούρκος υπουργός Υγείας στον λογαριασμό του στο twitter έγραψε μεταξύ άλλων πως είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις για τη μη εφαρμογή των μέτρων, δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο αποδεικνύεται πως δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας.
- Χάρις Αλεξίου: Αν ζούσες συνέχεια με τον έρωτα θα ήσουν ένας παλαβός, πρέπει να πάμε παρακάτω, να αγαπήσουμε και αλλιώς
- Ποιος φοβάται τον Ευάγγελο Βενιζέλο; – Γιατί τον στοχοποιεί το Μαξίμου
- Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία – Δηλώνει ανακουφισμένος με τη σύλληψή του
- Ο Μαγκουάιρ εξηγεί την κίνηση – ματ του Κάρικ και «δικάζει» τον Αμορίμ
- Χανιά: Ο Ρώσος πρώην δήμαρχος και οι επαφές με τη ρωσόφωνη μαφία – Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση
- Κομισιόν: Ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο – Ζητούν απαντήσεις σε τρία κρίσιμα ζητήματα






