Πρώτη προπόνηση για Σανέ
Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Μπάγερν πραγματοποίησε ο Λιρόι Σανέ.
Αφού έγινε και επίσημα κάτοικος Μονάχου, ο Λιρόι Σανέ έβαλε για πρώτη φορά τα ρούχα της Μπάγερν και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Ο Γερμανός άσος αποκτήθηκε από την Μπάγερν πρόσφατα η οποία επαναπάτρισε τον 24χρονο έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε στην Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Σανέ μόλις είχε επιστρέψει από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε αποκομίσει τον Αύγουστο του 2019, όταν υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με τη Λίβερπουλ για το Community Shield. Η Μπάγερν μάλιστα τήρησε την υπόσχεση της και «δώρισε» τον αριθμό «10» στον πρώην παίκτη της Σάλκε.
- Προειδοποίηση ΗΠΑ για πιθανές στρατιωτικές ενέργειες σε Κεντρική και Νότια Αμερική
- Ουγκάντα: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης καταγγέλλει απαγωγή από τον στρατό μετά την αμφισβητούμενη εκλογική ήττα
- Ο Ταραντίνο κάποτε απέρριψε την Τζένιφερ Λόρενς για έναν παράδοξο λόγο – Και δεν έφταιγε η Μάργκοτ Ρόμπι
- Η νέα εποχή στις αγορές: Ρευστότητα Made in China
- Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 82-79: Σπουδαία νίκη, με κορυφαίο τον Ντε Κολό, η ομάδα του Σάρας!
- Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Bαγιάτας, δημιουργός του ουζερί «Βομβίδια»
