
ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Πρόστιμο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της απέναντι στον Μάλκολμ
Ο ρωσικός σύλλογος καλείται να καταβάλει το ποσό των 1.280 ευρώ για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της απέναντι στον Μάλκολμ
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.280 ευρώ για την απαράδεκτη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της απέναντι στον εξτρέμ της Ζενίτ Τόμας Μάλκολμ.
Ο 23χρονος εξτρεμ ήταν ο πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί των «στρατιωτών» με 4-0 την περασμένη αγωνιστική.
Ο Βραζιλιάνος σκόραρε δύο τέρματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αναδείχθηκε κορυφαίος της αναμέτρησης, με το συμβάν να είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της χώρας.
Φυσικά, η απόφαση της Ρωσικής Ομοσπονδίας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αφού το ποσό είναι αρκετά χαμηλό, ειδικά όταν αφορά την εκδήλωση ρατσιστικών φαινομένων.
Από εκεί και πέρα, ο βραζιλιάνος εξτρέμ δείχνει να ξαναβρίσκει τον εαυτό του, και παρόλο που στην Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να καθιερωθεί, στη Ρωσία δείχνει να είναι έτοιμος για την άνοδο της καριέρας του.
- Τραγωδία στο Μεξικό – Πορτογαλία: Οπαδός έπεσε από τον δεύτερο όροφο του «Αζτέκα» και πέθανε (pic)
- Διασυρμός ξανά για τους Μπακς και εκτός play offs μετά από 10 χρόνια (95-127) – Τα αποτελέσματα του NBA
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για εβδομάδες χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν
- Εξαιρετικός ξανά ο Στογιάκοβιτς και πρόκριση στο Final Four του NCAA (vids)
- Η Ευρώπη χάνει τις φωνές της: Γλώσσες στο χείλος της εξαφάνισης
- Πόσα λεπτά άσκησης κάνουν καλό στη μνήμη μας;

