
Τεράστιο κάζο της Ρεάλ από την Μανρέσα
Η Ανδόρα επικράτησε με 91-75 της Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντάς της δύσκολα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του ισπανικού πρωταθλήματος.
Αυτό και αν ήταν… βόμβα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ άπαντες περίμεναν το… ξέσπασμά της μετά τις μέτριες εμφανίσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα, παρουσιάστηκε ακόμα χειρότερη.
Σκιά του εαυτού τους οι Μαδριλένοι γνώρισαν την ήττα από την Ανδόρα με 91-75, και πλέον απειλούνται ακόμα και με αποκλεισμό από την επόμενη φάση του πρωταθλήματος!
Η Ανδόρα είχε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και βρέθηκε στο +12 στο ημίχρονο (42-30). Στο δεύτερο μέρος δεν είδαμε κάτι διαφορετικό, η ομάδα του Λάσο δεν μπορούσε να ορθοποδήσει και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ούτε στιγμή αφού η Ανδόρα είχε αναλάβει τα τελειώσει το ματς με συνοπτικές διαδικασίες.
Από την Ρεάλ διακρίθηκαν οι Καμπάτσο και Ράντολφ με 18 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ για την Ανδόρα ξεχώρισαν οι Χάναχ και Μασσενάτ με 23 και 11 πόντους έκαστος.
Δεκάλεπτα: 19-12, 42-30, 71-58,91-75
- Λανουά: Μόλις 12 από τους 31 διαθέσιμους elite διαιτητές ήρθαν στη Super League
- Μπαίνει «κόφτης» ταχύτητας στα πατίνια – Τα μέτρα που εξετάζονται
- Η Βαρκελώνη διπλασιαζει τα τέλη για τους επισκέπτες από κρουαζιέρες για να χτυπήσει τον υπερτουρισμό
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε




