
Πούμα «έκοβε» βόλτες στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο
Το πούμα εντοπίστηκε να κοιμάται έξω από ένα κτίριο, όταν και οι υπεύθυνοι κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να το πιάσουν, προκειμένου να το οδηγήσουν πίσω στο φυσικό του περιβάλλον.
Σοκ προκάλεσε το θέαμα ενός πούμα (ή κούγκαρ) που χάθηκε και βρέθηκε να περιφέρεται στους κεντρικούς δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.
Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 18 Ιουνίου. Το αιλουροειδές εντοπίστηκε να κοιμάται έξω από ένα κτίριο, όταν και οι υπεύθυνοι κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν και να το πιάσουν, προκειμένου να το οδηγήσουν πίσω στο φυσικό του περιβάλλον.
Το φοβερό είναι πως δεν χρειάστηκε καθόλου η χρήση αναισθητικού, καθώς το ζώο των 26 κιλών ήταν τόσο εξαντλημένο, που «παραδόθηκε» στις αρχές.
Τα πούμα είναι αρκετά συχνό φαινόμενο να κατηφορίζουν στο Σαν Φρανσίσκο από τους λόφους στη νότια πλευρά της πόλης. Σπάνια, ωστόσο, χάνουν τον δρόμο για τον γυρισμό.
Όπως δήλωσε, πάντως, ο εκπρόσωπος της Αρχής Προστασίας Άγριων Ζώων, Ντεμπ Κάμπελ, «ποτέ δεν είχαμε κούγκαρ στο κέντρο της πόλης».
Δείτε το βίντεο:
- Συρμός του τραμ συγκρούστηκε με βαν στον Άλιμο
- Καρέτσας και Τζόλης μεταξύ των ακριβότερων παικτών σε Ολλανδία και Βέλγιο
- Χανιά: Απολογείται αύριο ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν «ερωτεύτηκε» τον Τζόνι Ντεπ στο πλατό
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
- Στην Κόκκινη Λίστα ο εμβληματικός αυτοκρατορικός πιγκουίνος της Ανταρκτικής


