Γιατί η αδερφή του Κριστιάνο τα έψαλε στους παίκτες της Γιουβέντους
Τι κι αν βρέθηκε και ο ίδιος σε πολύ άσχημη βραδιά; Για την αδερφή του Κριστιάνο, έφταιγαν όλοι οι υπόλοιποι...
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Γιουβέντους απέτυχαν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ιταλίας απέναντι στη Νάπολι, η οποία πήρε το τρόπαιο στα πέναλτι, ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη έναντι της αντιπάλου του.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε σε πολύ κακή βραδιά, παρ’ όλα αυτά η αδερφή του, Έλμα, τον στήριξε με ανάρτησή της στο Instagram και… έκραξε τους συμπαίκτες του, λέγοντας πως δεν μπορεί ο Πορτογάλος να τα κάνει όλα μόνος του.
Αναλυτικά έγραψε:
«Τι παραπάνω να κάνεις; Έκανες ότι μπορούσες, δεν μπορείς να κάνει θαύματα και όλα μόνος σου. Δεν καταλαβαίνω πως έπαιξαν τόσο άσχημα. Τέλος πάντως κράτα ψηλά το κεφάλι σου, αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις όλα, Βασιλιά μου».
- Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα
- Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα, η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του

