
Καμαρά : Δε με νοιάζει πού θα παίζω, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα
Ο αφρικανός μέσος, που είχε δύο γκολ και μία ασίστ απέναντι στον Άρη, μίλησε για την εμφάνισή του, αλλά και για τη νίκη του Ολυμπιακού
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μαντί Καμαρά μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη και τη νίκη των Πειραιωτών με 3-1.
Ο αφρικανός μέσος, που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ στο ματς με τους Κίτρινους, ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα και τόνισε ότι δεν τον νοιάζει πού θα παίζει, αλλά θέλει να βοηθά τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει νίκες.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».
Για το γεγονός ότι ανέλαβε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες και αν του ταιριάζει περισσότερο αυτό το στυλ απάντησε: «Είναι μία θέση που έχω συνηθίσει να παίζω από μικρός. Δε με ενοχλεί το πού θα παίζω, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα».
Για τα επόμενα παιχνίδια: «Με όποια ομάδα και να παίζουμε, είτε με τον ΠΑΟΚ, είτε με τη Λάρισα, εμείς παίζουμε πάντα για τους τρεις βαθμούς».
- Αγρίνιο: Ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι εις βάρος 16χρονου
- Η Μαρινέλλα με την κόρη της στο Final 4 της Γάνδης με τον Άρη: Όσα δήλωνε στον Κώστα Χαρδαβέλλα (vid)
- Ρέμος, Μάστορας και Βίσση αποχαιρετούν στη σκηνή τη Μαρινέλλα
- Athens Goes Dark for Earth Hour 2026 as Millions Join Global Climate Vigil (videos)
- Βρετανία: Επτά σοβαρά τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Ντέρμπι – Μια σύλληψη
- Βατικανό: Ο Θεός δεν ακούει τις προσευχές ηγετών που κάνουν πολέμους, λέει ο Πάπας



