
Μπαλοτέλι: «Πάω για προπόνηση, ελάτε να δείτε και μόνοι σας»
Απαντήσεις μέσω των social media ήθελε να δώσει ο Μάριο Μπαλοτέλι, για όσους τον αμφισβητούν.
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με «ποστάρισμα» του στο Instagram, απάντησε στους επικριτές του για το αν πηγαίνει ή όχι στις προπονήσεις.
Ο Ιταλός φορ, έχει τσακωθεί με τους διοικούντες της Μπρέσια, καθώς δεν τον έβαλαν να κάνει τεστ για κορωνοϊό. Παράλληλα απαίτησε όλο το μισθό του για τον Μάρτιο, παρόλο που είχε διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας.
Ο 29χρονος επιθετικός, τονίζει ότι είναι επαγγελματίας και θα συνεχίζει να πηγαίνει στις προπονήσεις της ομάδας του: «Αρκετά. Με ρωτάτε αν πρόκειται να προπονηθώ ή όχι.
Πάω για προπόνηση, ήμουν πάντα εκεί, παρακαλώ σταματήστε αυτές τις ερωτήσεις. Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε ελάτε να με δείτε μόνοι σας. Έχω διπλές προπονήσεις μέχρι την Κυριακή, το πρωί και το απόγευμα. Ελάτε και θα με δείτε.»
Επίσης ανέβασε φωτογραφία του εαυτού του, να φοράει ιδρωμένος τη φανέλα της Μπρέσια, μετά από προπόνηση.
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών




