Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Ράμος
Ατζέντης και Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησαν σε επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού, για άλλον έναν χρόνο και θα παραμείνει για τουλάχιστον δύο χρόνια.
Ο Σέρχιο Ράμος θα συνεχίσει με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» οι Μαδριλένοι ήρθαν σε συμφωνία με τον ατζέντη του Ισπανού και επέκτειναν την συνεργασία τους για άλλον ένα χρόνο.
O διεθνής αμυντικός δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά αυτό θα γίνει μελλοντικά. Φαίνεται ότι η Ρεάλ προσφέρει μονοετή συμβόλαια σε όσους παίχτες έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια.
Ο Ράμος υπηρετεί το σύλλογο από το 2005 όταν και τον αγόρασαν οι «Μερένγκες» από τη Σεβίλλη. Τη φετινή σεζόν ο αρχηγός των Μαδριλένων έχει αγωνιστεί σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις απαριθμώντας 7 γκολ, 5 στη La liga και 2 στο Champions League.
- Κακοποίηση παιδιών: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 42χρονη μητέρα
- Εποχικοί εργαζόμενοι: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για τη μη καταβολή επιδόματος από την κυβέρνηση
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (pic)
- Κραν Μονταντά: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μοιραίου μπαρ
- Πύργος: Μαθητής λυκείου πήγε στο σχολείο με μαχαίρι πεταλούδα – Συνελήφθη μετά από καταγγελία καθηγητή
- Το «καταραμένο» βενετσιάνικο παλάτσο που κάποτε ζωγράφισε ο Μονέ βγαίνει προς πώληση – Η ιστορία του


