
Μόνος του και όλοι τους…
Ο Ολυμπιακός έφτιαξε ομάδα που κερδίζει και τους διαιτητές. Έδειξε και στην Τούμπα σε όλο το μεγαλείο του, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, ότι το αληθινό ποδόσφαιρο και όσοι το υπηρετούν δεν γνωρίζει όρια.
Επιβάλλεται να συνεννοηθούμε για να μην ξεφύγει μια ιστορική επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια ανούσια αντιπαράθεση συνθημάτων και αντεγκλήσεων της εξέδρας.
Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε, με τη δεύτερη νίκη του στην Τούμπα, ένα πρωτάθλημα ακόμη. Αν αυτό συνέβαινε θα είχε την πεπερασμένη σημασία που η ανάγνωση των αριθμών προσδίδει στις επιτυχίες και πολύ σύντομα θα ήταν ιστορία.
Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε και νίκησε, απλά, μια κανονική συμμορία που εδρεύει στο Πάρκο Γουδή και ελέγχεται από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ με την πολύτιμη συνδρομή του Περέϊρα και των Τζήλων ( τι έκανε πάλι αυτό το ταλέντο!!!) αυτής της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα
- Δύο εβδομάδες εκεχειρία – Ο Τραμπ αποδέχθηκε την πρόταση του Πακιστάν


