Επιστρέφει στης 21 Ιουνίου η Serie A
Μετά από συνάντηση του Υπουργού Αθλητισμού της χώρας με τους ιθύνοντες του ιταλικού πρωταθλήματος αποφασίστηκε να ξεκινήσει και πάλι η δράση. Απομένει το τελικό «ΟΚ» του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζιουζέπε Κόντε
Και στην Ιταλία επιστρέφει το ποδόσφαιρο! Μετά από την συνάντηση του Υπουργού Αθλητισμού με τους ιθύνοντες της Serie A αποφασίστηκε ότι θα δούμε και πάλι δράση στην γειτονική χώρα.
Η απόφαση λοιπόν κάνει λόγο για επανέναρξη του πρωταθλήματος Ιταλίας στις 20 Ιουνίου και μια εβδομάδα νωρίτερα θα διεξαχθούν οι αγώνες Κυπέλλου.
Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το μοναδικό που μένει είναι και η συγκατάθεση του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζιουζέπε Κόντε, για να αποφασιστεί και το πρόγραμμα της λίγκας.
«Ήταν πολύ χρήσιμη η σημερινή συνάντηση. Το ποδόσφαιρο επιστρέφει ξανά. Όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει στις 20 Ιουνίου, ενώ πιθανώς να γίνουν οι αγώνες Κυπέλλου στις 13 και στις 17 Ιουνίου», δήλωσε ο Υπουργός Αθλητισμού, Βιτσέντζο Σπανταφόρα, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας.
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Κατέρρευσε η προσπάθεια της ΝΔ να συνδέσει τον Μανόλη Χνάρη με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Επικίνδυνη και τρομακτική αποστολή»: Πώς ένας βετεράνος των ΗΠΑ βοήθησε τη Ματσάδο να φύγει από τη Βενεζουέλα
- Μπιανκόν: «Μπροστά μας έχουμε ακόμα δύο τελικούς στο Champions League – Ενωμένος ο Ολυμπιακός»
- Πολωνία: Σήραγγα σε δάσος χρησιμοποιήθηκε από 180 μετανάστες για να μπουν στη χώρα
- Εξεταστική: Δεν αποκαλύπτει το όνομα από το Μαξίμου που ήξερε για τις επισυνδέσεις ο Μπουκώρος: «Δεν θα συσκοτίσω το αντικείμενο της επιτροπής»
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης

