Με σορτς και T-shirt εθεάθη ο Μπόρις Τζόνσον στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς συνεχίζει το πρόγραμμα ανάρρωσής του από τον νέο κοροναϊό.

Ο βρετανός πρωθυπουργός, όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph, γυμνάζεται στους κήπους του Μπάκιγχαμ έπειτα από άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με την εφημερίδα του έχει επιτραπεί να κάνει χρήση των χώρων κυρίως για λόγους ασφαλείας καθώς συνήθιζε να γυμνάζεται σε δημόσιους χώρους.

Ο Μπόρις Τζόνσον φωτογραφήθηκε να βγαίνει από ένα Range Rover, με αθλητική περιβολή (κόκκινο μπλουζάκι, μπλε σορτς) σε πλαϊνή είσοδο του Μπάκιγχαμ, συνοδευόμενος από τους προσωπικούς του γυμναστές.

Εκτός από έναν μεγάλο κήπο, το παλάτι διαθέτει υπαίθριο γήπεδο τένις, με τον βρετανό πρωθυπουργό να είναι γνωστός φίλος του αθλήματος.

Κυβερνητική πηγή που επικαλούνται οι Times του Λονδίνου επιβεβαίωσαν ότι ο Τζόνσον γυμνάζεται στο Μπάκιγχαμ. «Προφανώς είναι σημαντικό να μπορεί να γυμνάζεται ο πρωθυπουργός» ανέφερε κυβερνητική πηγή.

Έμφαση στη φυσική του κατάσταση

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αφότου ανέρρωσε από τον κοροναϊό, ο Τζόνσον έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία και τη φυσική κατάστασή του.

Ο βρετανός πρωθυπουργός θεωρεί ότι ο λόγος που κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας ήταν το βάρος του, καθώς ζύγιζε περίπου 111 κιλά προτού μπει στο νοσοκομείο.