Μετά τον Κώστα Αποστολάκη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι έτοιμος να πάρει στον ΑΠΟΕΛ ακόμα έναν πρώην ποδοσφαιριστή του. Ο λόγος για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Ουζουνίδης τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον Παναθηναϊκό.
Ο Κλωναρίδης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕΚ δεν έχει ακόμα προκύψει. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο γεγονός και να τον κάνει δικό του, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.
Ο Κλωναρίδης δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αποτελέσει ο ΑΠΟΕΛ την πέμπτη ομάδα της καριέρας του (Λιλ, Μουσκρόν, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κύπρου, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.