Ταύρος με… φαγούρα κάνει μπλακ άουτ
Από το... πουθενά έμειναν χωρίς ρεύμα πάνω από 700 σπίτια στη Σκωτία
Από το… πουθενά έμειναν χωρίς ρεύμα πάνω από 700 σπίτια στη Σκωτία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, μια οικογένεια από τη Σκωτία με έκπληξη ανακάλυψε ένα μετασχηματιστή να έχει πέσει στο δρόμο, μπροστά από το σπίτι τους.
Δεν τους πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβουν ότι ο λόγος της… καταστροφής ήταν ο ταύρος της οικογένειας, ο οποίος είχε φαγούρα!
«Καταλάβαμε ότι ήταν ο ταύρος μας που είχε ξυστεί πάνω στην κολόνα, με αποτέλεσμα να ρίξει τον μετασχηματιστή. Κάτω είχαν πέσει και όλα τα καλώδια» ανέφερε η οικογένεια!
Στο σημείο κατέφτασαν ηλεκτρολόγοι κι ενημέρωσαν ότι το ζώο τους είχε κόψει το ρεύμα σε περισσότερα από 700 σπίτια στο Τσάπελτον, στο Στρατχέβεν και στο Γκλάσφορντ.
Σύμφωνα, δε, με τους τεχνικούς, ταύροι και αγελάδες συχνά τρίβονται σε στύλους ηλεκτρικού, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο ατύχημα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τεχνικοί χρειάστηκαν περισσότερο από 6 ώρες για να επιδιορθώσουν τη βλάβη που είχε προκαλέσει ο άτακτος ταύρος και να ξαναδώσουν ρεύμα στην περιοχή.
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
