Στην παρέα των «Μελισσών» βρέθηκε διαδικτυακά, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, η διάσημη παραγωγός του Χόλυγουντ και ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής, Ρίτα Γουίλσον.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, σημειώνοντας: «χρησιμοποίησα αυτόν τον χρόνο για να γίνω δημιουργική. Επίσης κάνω πράγματα για αν βοηθήσω άλλους ανθρώπους. Νομίζω ότι βγήκε και κάτι θετικό από αυτό».

Η Ρίτα Γουίλσον είπε ότι είναι στεναχωρημένη που δεν κατάφερε να κάνει τη συναυλία που είχε προγραμματίσει με τις Μέλιsses, αλλά θα το επιχειρήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αναφερόμενη στην εικόνα της χώρας στις ΗΠΑ σχετικά με τον κορωνοϊό, η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ τόνισε πως η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα για τις προσπάθειες που έχει κάνει να κρατήσει χαμηλό τον αριθμό των θυμάτων.

Κλείνοντας, και ούσα κρούσμα του κορωνοϊού η ίδια, έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

«Οι Έλληνες έχουν ανταποκριθεί στις δυσκολίες. Ήταν πάντα δυνατοί και έχουν αντέξει τα πάντα και το κάνουν με χάρη και χωρίς να ζητούν την προσοχή. Αυτό που θέλω να πω είναι να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε».