Η καραντίνα έφερε την υγιεινή διατροφή
Έρευνα σε 11 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, έδειξε πως το lockdown έφερε στις διατροφικές μας συνήθειες περισσότερα φρούτα και λαχανικά και μαγειρικούς πειραματισμούς. Ταυτόχρονα περιόρισε τα έτοιμα φαγητά και τη σπατάλη τροφίμων
Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε πολλά στη ζωή μας: τον τρόπο που εργαζόμαστε, τον τρόπο που συναναστρεφόμαστε, ακόμα και τον τρόπο που τρώμε.
Με το στρες να ωθεί κατά κανόνα τους ανθρώπους στην κατανάλωση του επονομαζόμενου comfort food, κατά κανόνα αλμυρών ή γλυκών και κατά κανόνα παχυντικών προϊόντων, θα περίμενε ενδεχομένως κανείς ότι το lockdown θα έκανε τις διατροφικές μας συνήθειες χειρότερες
Και εντούτοις μία έρευνα του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας σε 11 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, έδειξε πως τρώμε πιο υγιεινά.
-Τι αναφέρει η αποκαλυπτική έρευνα
-Ποιοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο στην υγιεινή στροφή μας
-Είναι άραγε παροδική αυτή η στροφή προς έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής; Τι εκτιμούν οι ερευνητές
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
- Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 38χρονου μοντέλου – Την τεμάχισε και την πολτοποίησε ο άντρας της
- Βουλή: Οι πρώτες κόντρες για τον προϋπολογισμό – Πιερρακάκης και Φάμελλος αντάλλαξαν «πυρά»
- Βουλγαρία: Το κοινοβούλιο αποδέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης του Ρόσεν Ζελιάσκοφ
- Εορταστικό ωράριο: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν την Κυριακή 14/12
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος





