
Αλλάζει το πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού
Τι αποφάσισαν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι γιατροί του Ολυμπιακού για τις προπονήσεις των Ερυθρόλευκων.
Την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης των εγχώριων, αλλά και ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεχίζουν στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους φυσικά να τηρούν πιστά τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Οι Πειραιώτες την Τετάρτη βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και προπονήθηκαν σε τρία γκρουπ, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Από αύριο, Πέμπτη (14/5), ωστόσο, θα υπάρξει διαφοροποίηση στο πρόγραμμα προπονήσεων, λόγω του καιρού και των υψηλών θερμοκρασιών.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ, αντί για τρία που γινόταν μέχρι σήμερα και θα γυμναστούν σε διαφορετικά γήπεδα, στις 9:00 και 10:30.
Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, αναλύουν καθημερινά όλα τα δεδομένα και όπου χρειάζεται κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, τηρώντας όμως πάντα κατά γράμμα τα αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας.
Οι Ερυθρόλευκοι δουλεύουν σκληρά για να είναι έτοιμοι όταν αρχίσουν και πάλι οι διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Οι Πειραιώτες βρίσκονται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το νταμπλ, αφού βρίσκονται στα ημιτελικά.
Στην Ευρώπη βρίσκονται στους «16» του Europa League, όπου έχουν κληρωθεί με την Γουλβς. Στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 και πλέον περιμένουν τη ρεβάνς στην Αγγλία.
- Ιράν: Ο Βανς απειλεί την εκεχειρία εξαιτίας του Λιβάνου και της «παρανόησης» από την Τεχεράνη
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα
- Γιορτή σήμερα 9 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]




