Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην Ευρώπη από τον κοροναϊό με χιλιάδες νεκρούς.
Όλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα, ωστόσο οι σύλλογοι και η διοργανώτρια Αρχή του ποδοσφαίρου προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για να επιστρέψει το ποδόσφαιρο και να ολοκληρωθεί η σεζόν.
Η εφημερίδα Tuttosport παρουσιάζει το πιθανό πρόγραμμα της Serie A, με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται στις 12 Ιουλίου και ουσιαστικά μέχρι σε περίπου 39 ημέρες να πραγματοποιούνται οι 12 εναπομείνασες αγωνιστικές.
Με βάση ότι λογικά οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στο διάστημα 3-6 Μαΐου, τότε μετά από περίπου ένα μήνα θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα.
Στο διάστημα 4 έως 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν έξι αγωνιστικές, με τα παιχνίδια να γίνονται ένα ανά δύο ημέρες, ενώ το δεύτερο γκρουπ αγώνων θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου, με έξι αγωνιστικές και έναν αγώνα κάθε τρεις ημέρες.
LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
LIVE: Τσέλσι – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Έβερτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4.
LIVE: Λίβερπουλ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μπράιτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.