Κοροναϊός : Το «Βαλς της Απομόνωσης» από το παιδί – θαύμα, Στέλιο Κερασίδη
Ο Στέλιος Κερασίδης, το «παιδί – θαύμα» που έχει σαρώσει πανελλήνια και διεθνή βραβεία στη μουσική και έχει δώσει συναυλίες στην Ελλάδα και διεθνώς, γράφει δικά του κομμάτια
Ο Στέλιος Κερασίδης, το «παιδί – θαύμα» που έχει σαρώσει πανελλήνια και διεθνή βραβεία στη μουσική και έχει δώσει συναυλίες στην Ελλάδα και διεθνώς, γράφει δικά του κομμάτια.
Με αφορμή την κρίση του κοροναϊού ο μικρός έγραψε «Το Βαλς της Απομόνωσης» θέλοντας έτσι να εμψυχώσει όλους όσοι βρίσκονται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας.
Ο 7χρονος, και ο πατέρας του, Φώτης Κερασίδης, μίλησαν στον ΣΚΑΪ. «Έγραψα αυτό το κομμάτι για όλους τους ανθρώπους που είναι απομονωμένοι και ήθελα να τους δώσω λίγο κουράγιο και δύναμη» τόνισε ο μικρός.
«Δουλεύει αρκετά αυτά που κάνει… Αγαπάμε τη δουλειά μας γιατί τυχαίνει να είμαι και εγώ μουσικός. Είναι συντροφιά μας αυτές τις δύσκολες μέρες η μουσική, είναι συντροφιά μας το πιάνο, και χαίρομαι που απ’όλες τις γωνιές του κόσμου από όποια πιθανή και απίθανη χώρα αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο που σημαίνει ότι κάτι πέτυχε αυτό το παιδί με τη μουσική του» σχολίασε από την πλευρά του ο πατέρας του, εμφανώς υπερήφανος.
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
