Θετική στον νέο κοροναϊό διαγνώστηκε η Ουγγαρέζα Μπογκλάρκα Κάπας, η παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 200 μέτρα πεταλούδα. Η διάσημη κολυμβήτρια γνωστοποίησε το γεγονός με ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media, ζητώντας απ’ όλους να συμπεριφερθούν με προσοχή.
Η Κάπας ζήτησε από τους ακολούθους της να μην ξεχνούν ότι και οι ασυμπτωματικοί διαδίδουν τον Covid-19 και πρέπει να τηρούν την καραντίνα. Η 26χρονη αθλήτρια είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
«Έχω διαγνωστεί θετική στον Covid-19. Δεν έχω εμφανίσει συμπτώματα και είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι ακόμα και εάν δείχνετε υγιείς, μπορείτε να διασπείρεστε τον ιό. Σας παρακαλώ, να είστε προσεκτικοί, μείνετε σπίτι και διατηρείτε την υγεία σας» ανέφερε στο μήνυμα της.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι