Ισχυρές απώλειες στο «καθυστερημένο» άνοιγμα της αγοράς
Με καθυστέρηση τεσσάρων και πλέον ωρών ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, λόγω των τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα διαπραγμάτευσης των τιμών των μετοχών
Με καθυστέρηση τεσσάρων και πλέον ωρών ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, λόγω των τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα διαπραγμάτευσης των τιμών των μετοχών.
Η αγορά άνοιξε με ισχυρές απώλειες, μετά από δύο ανοδικές συνεδριάσεις στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε συνολικά κέρδη 13,91%.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 15:10, υποχωρεί στις 531,56 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 4,25%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,95 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 4,52%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,27%.
Απώλειες καταγράφουν όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (-7,29%), της Motor Oil (-6,66%), της Τέρνα Ενεργειακή (-6,55%), της Aegean Airlines (-6,49%) και της Εθνικής (-5,94%).
Πτωτικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Ταξιδιών(-6,66%) και των Τροφίμων (-5,53%).
Ανοδικά κινούνται μετοχές, πτωτικά και παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Q&R +8,29% και Έλτον Χημικά +7,44%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ιντρακάτ -11,20% και MLS -10,71%.
- Η Νέα Υόρκη έχει πλέον το δικό της «Τείχος των Δακρύων» με τα ονόματα 18.457 παιδιών που σκοτώθηκαν στη Γάζα
- Γιατί η ξεκούραση έχει γίνει τόσο δύσκολη σήμερα;
- «Σαγιονάρα» στον πασιφισμό – Ο θρίαμβος Τακαΐτσι, η Ιαπωνία του μιλιταρισμού και το μήνυμα στην Κίνα
- Το δίκτυο εξουσίας και οι ρόλοι των γυναικών στον αποκρουστικό κόσμο του Έπσταϊν
- Η Χάλι Μπέρι δηλώνει λυπημένη που δεν εμφανίζεται στο «Avengers: Doomsday»
- Η τεχνητή νοημοσύνη πήρε το νυστέρι – Αποτυχημένες επεμβάσεις και λανθασμένα αναγνωρισμένα μέρη του σώματος








