Θύρα 7: «Το σημερινό μάζεμα στο γήπεδο ακυρώνεται»
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει απόψε στις 19:30 έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη, ενόψει της αναμέτρησης με την Γουλβς.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00); κεκλεισμένων των θυρών την Γουλβς για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είχαν απευθύνει κάλεσμα στους ομοϊδεάτες τους να μαζευτούν στις 19:30 έξω από το γήπεδο για να «ντοπάρουν» τους παίκτες.
Ωστόσο, λόγω των τελευταίων εξελίξεων και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τηρώντας υπεύθυνη στάση και κατανοώντας τον κίνδυνο εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται η συνάντηση έξω από το Καραϊσκάκη.
«Το σημερινό μάζεμα στο γήπεδο ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ», αναφέρει η ανακοίνωση της Θύρας 7 στα social media, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δείχνει για μια ακόμα φορά υπεύθυνη στάση απέναντι στο μεγάλο πρόβλημα της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
- Ζάκυνθος: Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός του ΙΧ μετά το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο
- «Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του»: Γιώργος και Νίκος Παπανδρέου μιλούν για τον πατέρα τους
- Δεν τα βρίσκουν πουθενά: Στον «πάγο» το επετειακό reunion των Spice Girls
- Κατασκευή προστατευτικού στεγάστρου σε Ειδικό Δημοτικό Σχολείο
- e – ΕΦΚΑ: Έρχονται ατομικές ρυθμίσεις ανά οφειλέτη για χρέη
- Δεντροφυτεύσεις και αστικές αναπλάσεις από τον Δήμο Πειραιά



