
Κοροναϊός : Σε καραντίνα και η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ
Το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μέλος της μπασκετικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάζει και το ποδοσφαιρικό τμήμα της «βασίλισσας» να μπει σε καραντίνα, όπως μεταδίδουν στην Ισπανία.
Το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μέλος της μπασκετικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάζει και το ποδοσφαιρικό τμήμα της «βασίλισσας» να μπει σε καραντίνα, όπως μεταδίδουν στην Ισπανία.
Λόγω της συνύπαρξης με το ποδοσφαιρικό τμήμα στις εγκαταστάσεις του Valdebebas, η εκπομπή «El Chiringuito TV» μετέδωσε πως μπαίνει σε καραντίνα και η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν!
Όπως γίνεται πλέον κατανοητό, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας μεταξύ της Σίτι και της Ρεάλ για το Champions League, με την UEFA να κάνει έτσι κι αλλιώς σκέψεις αναβολής των διοργανώσεων, ενώ η La Liga, μετά την ανακοίνωση για κλειστές πόρτες είναι ένα βήμα πριν προχωρήσει και εκείνη στη διακοπή.
- Ντόρτμουντ και Σάλκε «σφίγγουν τον κλοιό» στα διαρκείας
- Καύσωνας: «Ανάσα» από αύριο σε Γαλλία και Βρετανία – Ο «θερμικός θόλος» έφερε ρεκόρ θερμοκρασιών και νεκρούς
- Έδεσσα: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών – Απέσπασαν χρυσές λίρες και κοσμήματα
- Κρήτη: Στη φυλακή η μητέρα και σύντροφος για την κακοποίηση της 3χρονης
- Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Ρέιντερς στο προσκήνιο καθώς απομακρύνεται ο Μπερνάρντο Σίλβα
- Πανελλαδικές 2026: «Περιμέναμε να πέσει τεχνητή νοημοσύνη» – Πώς σχολιάζουν οι υποψήφιοι τα θέματα στα ΕΠΑΛ


