
NBA: Ζωντανοί οι Σπερς, στα πλέι οφ και μαθηματικά οι Σέλτικς
Ο Ντόντσιτς έβαλε 38 πόντους, αλλά δεν έφταναν για το Ντάλας, με τους Σπερς να επικρατούν 119-109 και να παραμένουν ζωντανοί για είσοδο στα πλέι οφ. Εκεί που εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία τους οι Σέλτικς με το 114-111 επί των Πέισερς στην Ιντιάνα
Σπερς – Μάβερικς 119-109
Ζωντανοί στο κυνήγι των πλέι οφ οι Σαν Αντόνιο Σπερς, επικράτησε με 119-109 των Ντάλας Μάβερικς, που είχαν τον Ντόντσιτς να παλεύει αλλά να μην τα καταφέρνει μόνος του. Ο Σλοβένος είχε 38 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ωστόσο οι Σπερς έφτασαν στη νίκη με τον Όλντριτζ να βάζει 11 από τους 24 πόντους του στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.
Ακολούθησε ο Γκέι με 17, ενώ double-double έκαναν οι ΝτεΡόζαν (13 πόντους και 12 ασίστ) και Λάιλς (14 πόντους και 11 ριμπάουντ). Από το Ντάλας, ο Πορζίνγκις είχε 9 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά ήταν άστοχος από την περίμετρο (1/8 τρίποντα), ενώ 20 πόντους πέτυχε ο Χάρνταγουεϊ, με τον Φίνεϊ-Σμιθ να προσθέτει άλλους 15.
Πέισερς – Σέλτικς 111-114
Μπορεί η Σέλτις να ήταν καλύτεροι και να προηγήθηκαν έως και με 16 πόντους, αλλά οι Πέισερς έβγαλαν αντίδραση και λίγο έλειψε να τους κλέψουν τη νίκη. Τελικά οι Κέλτες κατάφεραν να φύγουν νικητές από την Ιντιάνα με 114-111 και να εξασφαλίσουν και μαθηματικά πλέον την είσοδό τους στα πλέι οφ.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τέιτουμ που έφτασε τους 30 πόντους, με τον Χειγουορντ να ακολουθεί με 27, τον Θέις να έχει 20 και τον Σμαρτ 16. Για τους ηττημένους ο Σαμπόνις είχε 28, ο Ολαντίπο 27, ο Ουόρεν 22 και ο Τέρνερ 16.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/4): Δράση με Παναθηναϊκό στη Euroleague και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Undeclared Work in Greece Remains Above EU Average
- Κέντρικ Ναν για Βεζένκοφ: «Παίρνει βοήθεια απ’ τους πορτοκαλί…» (pic)
- Μετρό: Οι 5 σταθμοί που θα κλείνουν από σήμερα νωρίτερα λόγω έργων – Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες
- ΗΠΑ: Βετεράνοι του αμερικανικού στρατού διαδηλώνουν ενάντια στον πόλεμο στο Ιράν – Πάνω από 60 συλλήψεις
- Αντετοκούνμπο: «Φέτος ήταν από τις πιο δύσκολες της καριέρας μου, θα αναγεννηθώ»

