Η γκολάρα του Κάρλος Τέβεζ έδωσε τη νίκη στην Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στη Χιμνάσια αλλά και το πρωτάθλημα με τον Αργεντινό να «τρελαίνεται» με τη λήξη του αγώνα.
Το παιχνίδι είχε μόλις τελειώσει, και η Μπόκα ήταν πρωταθλήτρια μετά την γκέλα της Ρίβερ κι ο Τέβεζ έτρεχε εκστασιασμένος να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της ομάδας, ανεβαίνοντας στα κάγκελα.
Μάλιστα μέσα στη χαρά του φίλησε στο στόμα τον Μαραντόνα ο οποίος είναι προπονητής στην Χιμνάσια και σίγουρα θα το χάρηκε δεόντως κι εκείνος, παρά την ήττα της ομάδας που προπονεί.
🎥 #Boca no duerme. ¡Así se gritó el gol del campeonato!#BocaEstáFeliz 😃
Δημοσιεύτηκε από BOCA στις Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020
36-year-old Carlos Tevez with the goal that crowned Boca Juniors as Superliga champions 🎆
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι αρμόδιοι της Ισπανικής διαιτησίας εξέτασαν 51 φάσεις και παραδέχθηκαν επίσημα 10 διαιτητικά λάθη. Οι Αθλέτικο Μαδρίτης, Μπιλμπάο στις πιο αδικημένες. Από ένα λάθος κατά Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα
Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη Betsson, καθώς επικράτησε με 82-76 στα Λιόσια και παραμένει στην τέταρτη θέση της Stoiximan GBL – Σπουδαία επικράτηση για τη Μύκονο στη Ρόδο, 97-83 τον Κολοσσό
Μπορεί η ΕΠΟ να φρέναρε την ανάρτηση του βίντεο της τηλεκριτικής του Λανουά στο Youtube, όμως δεν καταργείται καθώς οι διαιτητές θα μαθαίνουν τις απόψεις του στις εκπαιδευτικές τηλεδιασκέψεις