Πετρέας: «Να δείξουμε ότι έχουμε μέταλλο νικητή για να πετύχουμε τους στόχους μας»
Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού τόνισε πως η ήττα από τον Παναθηναϊκό πρέπει να λειτουργήσει ως το εφαλτήριο για να επιστρέψουν στις επιτυχίες οι Ερυθρόλευκοι.
Δεν πήγε όπως θα ήθελε ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την εντός έδρας ήττα με 1-3.
Ο Γιώργος Πετρέας, μετά την αναμέτρηση, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει πλέον να ανασυγκροτηθεί αφού ακολουθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά τόνισε στη συνέντευξη τύπου του ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι που από την πλευρά μας δεν αποδώσαμε τα αναμενόμενα στο μεγαλύτερο κομμάτι του. Αν δεν είσαι καλός στα περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη σημερινή του εμφάνιση. Εμείς μπαίνουμε σε μία περίοδο πολύ σημαντική και έρχεται το φάιναλ-4 του κυπέλλου. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να δείξουμε ότι έχουμε το μέταλλο του νικητή για να πετύχουμε τους στόχους της χρονιάς».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.