Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στη Volleyleague, καθώς επικράτησαν αμφότεροι με 3-0 των Κηφισιάς και Ελπίδας Αμπελοκήπων.
Περίπατο έκανε ο Ολυμπιακός στην Κηφισιά, καθώς νίκησε 3-0 (20-25, 23-25, 20-25) την ομώνυμη ομάδα και πλέον έχει φτάσει τους 41 βαθμούς, όντας φυσικά στην κορυφή της Volleyleague και κοντά στην εξασφάλιση του απόλυτου πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ.
Μετά από 15 αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκοι είναι στο +5 από τον ΠΑΟΚ και στο +6 από τον Παναθηναϊκό, ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για το κλείσιμο της κανονικής διάρκειας.
Οι Πειραιώτες έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και τις λύσεις του ρόστερ. Ο Ολυμπιακός πήρε με άνεση το πρώτο σετ, έδειξε χαρακτήρα στο 2ο και δυναμισμό στο 3ο ξεπερνώντας το εμπόδιο της Κηφισιάς και πήρε μια καθαρή νίκη σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.
Πλέον η προσοχή των Πειραιωτών στρέφεται στο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή (6/3, 17:00) στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».
Ο Παναθηναϊκός είχε επίσης εύκολο έργο κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, καθώς επικράτησε 3-0. Οι «πράσινοι» καθάρισαν σε μόλις 69 λεπτά, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Ράπτη με 16 πόντους, 8/15 επιθέσεις 6 άσσους και 2 μπλοκ
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να επιβεβαιώνει μάλιστα μετά το παιχνίδι τον επικείμενο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!
Πάνοπλος και πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Betsson Super Cup, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.