
ΑΕΚ: Ενός λεπτού σιγή στο ΟΑΚΑ για τον Κώστα Βουτσά
Η ΚΑΕ ΑΕΚ τίμησε τη μνήμη του Κώστα Βουτσά, καθώς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα με το Ρέθυμνο.
Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρόνων το πρωί της Τετάρτης (26/2) και ο θάνατος του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση.
Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν, ως γνωστόν, δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ και δεν το είχε κρύψει ποτέ αυτό.
Η διοίκηση της «Ένωσης» λοιπόν, για να τιμήσει τη μνήμη του, αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα με το Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 18η αγωνιστική της Basket League.
Κι έτσι έγινε. Παίκτες, προπονητικά τιμ και οπαδοί κράτησαν ευλαβικά ενός λεπτού σιγή, για έναν από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα.
- Κεσσές: Να κληθούν όλα τα θύματα των υποκλοπών, έχουν υποχρέωση λογοδοσίας – Η έρευνα έως το 2024 ήταν επιπόλαιη
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα

