Πρωταρχικός στόχος του Άρη τη φετινή σεζόν ήταν εξ’ αρχής να δοθεί βαρύτητα στο Κύπελλο και η ομάδα να διεκδικήσει δυναμικά τον τίτλο.
Ένα σημαντικό βήμα έγινε στο Περιστέρι, όπου οι κίτρινοι πήραν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού. Άπαντες στην ομάδα έδειξαν με κάθε τρόπο τη χαρά τους, αλλά την παράσταση έκλεψε η ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.