«Υπέγραψε στην Ίντερ ο Μόουζες»
Ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Βίκτορ Μόουζες έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ίντερ και ότι απομένουν μόνο κάποια απαραίτητα έγγραφα από τη Φενέρμπαχτσε για να ανακοινωθεί και τυπικά ο παίκτης.
Ο Βίκτορ Μόουζες πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ίντερ.
Έτσι είναι αν θεωρήσουμε αληθή τα δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ που αναφέρουν πως ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει υπογράψει ήδη με την Ίντερ και ότι απομένουν κάποια απαραίτητα έγγραφα από τη Φενέρμπαχτσε, για να γίνουν οι ανακοινώσεις.
Ο Μόουζες, μάλιστα, φέρεται να έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης (21/1) και να έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι δανεικός από την Τσέλσι στην Ίντερ, ενώ οι «νερατζούρι» θα έχουν και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, ύψους 12 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να γίνει είτε το βράδυ της Τρίτης, είτε την Τετάρτη (22/1).
- Φορολογικές δηλώσεις: Ξεκινά τη Δευτέρα η υποβολή – Μειώσεις τεκμηρίων και νέοι κωδικοί στο Ε1
- Έρχεται ρύθμιση για την ισοτιμία πτυχίων 400.000 αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ
- Ουκρανικά drones έπληξαν ένα διυλιστήριο πετρελαίου και ένα λιμάνι στην περιοχή Κρασνοντάρ στη νοτιοδυτική Ρωσία
- Η αποκάλυψη του Μούσα: «Αυτή η μεταγραφή μου ήταν μια πολύ κακή απόφαση»
- «Saronicos Project»: Αποκρυπτογραφώντας τα μυστικά του βυθού του Σαρωνικού
- Ο νεαρός σκυλάκος Μίλο, που τον πέταξαν στον δρόμο, καρτερά τον άνθρωπό του


