
Τα δύο πέναλτι που ζητάει ο Αστέρας Τρίπολης
Οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αουγκούστο πάνω στον Μαρκ Φερνάντεθ και λίγο αργότερα σε χέρι του Σβιντέρσκι, αλλά ο Σκουλάς και στις δύο περιπτώσεις έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Δύο πέναλτι ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, αλλά ο διαιτητής Εμμανουήλ Σκουλάς αρνήθηκε και στις δύο περιπτώσεις να δείξει την άσπρη βούλα.
Στην πρώτη φάση οι Αρκάδες ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντάγκλας Αουγκούστο πάνω στον Μαρκ Φερνάντεθ.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου πήγε να διώξει την μπάλα, αλλά έπεσε πάνω στον αντίπαλό του.
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα


