Τα δύο πέναλτι που ζητάει ο Αστέρας Τρίπολης
Οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αουγκούστο πάνω στον Μαρκ Φερνάντεθ και λίγο αργότερα σε χέρι του Σβιντέρσκι, αλλά ο Σκουλάς και στις δύο περιπτώσεις έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Δύο πέναλτι ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, αλλά ο διαιτητής Εμμανουήλ Σκουλάς αρνήθηκε και στις δύο περιπτώσεις να δείξει την άσπρη βούλα.
Στην πρώτη φάση οι Αρκάδες ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντάγκλας Αουγκούστο πάνω στον Μαρκ Φερνάντεθ.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου πήγε να διώξει την μπάλα, αλλά έπεσε πάνω στον αντίπαλό του.
- Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία
- Λίβανος: Στους 15 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τρίπολη
- Το Βιετνάμ χτίζει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο του κόσμου – Θα έχει χωρητικότητα όσο ο Δήμος Βόλου!
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί

