Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/1) η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που είχε ως θέμα συζήτησης την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 5.000.010,00 ευρώ με καταβολή μετρητών, με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό, ουσιαστικά πιστοποιήθηκε η προκήρυξη της νέας ΑΜΚ, η οποία μάλιστα θα έχει τετράμηνη διάρκεια.
Παράλληλα, στη συνέλευση που οργάνωσαν τα μέλη του συλλόγου ειπώθηκε ότι η προηγούμενη ΑΜΚ έκλεισε στο ποσό των 3.2 εκατ. ευρώ, αν και οι ακριβείς αριθμοί θα προκύψουν επίσημα από τη σχετική ανάρτηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο τις προσεχείς ημέρες.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).