![Τι έγραψε ο πρωθυπουργός στο βιβλίο επισκεπτών του Λευκού Οίκου [εικόνα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/01/mitsotakis-whitehouse.jpeg)
Τι έγραψε ο πρωθυπουργός στο βιβλίο επισκεπτών του Λευκού Οίκου [εικόνα]
Στο βιβλίο επισκεπτών του Λευκού Οίκου έγραψε ο έλληνας πρωθυπουργός, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Στο βιβλίο επισκεπτών του Λευκού Οίκου έγραψε ο έλληνας πρωθυπουργός, λίγο πριν τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Εκεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την τιμή του να επισκέπτεται τις ΗΠΑ ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, μιας χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία.
Όπως συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης, η διαρκής φιλία ΗΠΑ – Ελλάδας μαρτυρά ότι μπορούν να έρθουν καλύτερες μέρες για τις δύο χώρες.
Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:
- ΠΑΣΟΚ: Πώς διαβάζουν την «επιστροφή» Τσίπρα – Η ενόχληση για τις δημοσκοπήσεις και η «μάχη» για την κεντροαριστερά
- Συνταγή: Αυγά scrambled με προζυμένιο ψωμί και αβοκάντο
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν την Παρασκευή οι εξετάσεις
- Η outdoor yoga αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σώμα
- Καιρός: Άσταστος με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Η επιδότηση στο ντίζελ μένει, το fuel pass φεύγει


