Το σχόλιο Μητσοτάκη για τις… στιλιστικές επιλογές
Ο έλληνας πρωθυπουργός, παρουσία του οποίου -μαζί με τον Νίκο Αναστασιάδη και Μπενιαμίν Νετανιάχου- έπεσαν οι υπογραφές, στο τέλος των δηλώσεών του έκανε σχόλιο για τις... στιλιστικές επιλογές των τριών ηγετών
Το χιούμορ του επιστράτευσε για ακόμη μια φορά κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής της συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο έλληνας πρωθυπουργός, παρουσία του οποίου -μαζί με τον Νίκο Αναστασιάδη και Μπενιαμίν Νετανιάχου- έπεσαν οι υπογραφές, στο τέλος των δηλώσεών του έκανε σχόλιο για τις… στιλιστικές επιλογές των τριών ηγετών.
«Σας ευχαριστώ κ. Αναστασιάδη και κ. Νετανιάχου για την παρουσία σας στην Αθήνα και θα ήθελα να τονίσω ότι υπάρχει απόλυτος συντονισμός. Ακόμη και στα ρούχα έχουμε συντονισμό και αυτό είναι καθαρή σύμπτωση» είπε χαρακτηριστικά, με τους κ.κ. Αναστασιάδη και Νετανιάχου να χαμογελούν.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- 1-2-3 Πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου

