Ανεμος αισιοδοξίας και διαδοχικά ρεκόρ στη Wall Street
Με άνοδο και νέα διαδοχικά ρεκόρ των δεικτών έκλεισε και την Τρίτη το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Με άνοδο έκλεισε και την Τρίτη το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Η συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας
Ο άνεμος αισιοδοξίας για την παγκόσμια οικονομία διατηρείται μετά την αρχική συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας, η οποία αναμένεται να υπογραφεί στις αρχές της νέας χρονιάς.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημείωσε ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, ενώ ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 και ο τεχνολογικός Nasdaq κατέγραψαν το τέταρτο διαδοχικό υψηλό.
Οι δείκτες
Αναλυτικά, ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε ανοδικά κατά 31,27 μονάδες (+0,11%) στις 28.267,16 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε ενισχυμένος κατά 9,13 μονάδες (+0,1%), στις 8.823,36 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 1,07 μονάδων (+0,03%), στις 3.192,52 μονάδες.
- Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό, προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας
- Ναυάγιο στη Χίο: Σε κάθε επιχείρηση οι κάμερες πρέπει να είναι ανοιχτές – Τι λέει εν αποστρατεία Ναύαρχος του Λιμενικού
- Ώρα μεταλλίου για την Εθνική: Κοντράρεται για το χάλκινο με την Ιταλία
- Ουκρανία: Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι τριμερείς συνομιλίες στο Αμπού Ντάμπι – «Έχει σημειωθεί πρόοδος»
- Δάνεια νόμου Κατσέλη: Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση στον Άρειο Πάγο για τους τόκους
- Τι αποφάσισαν οι Μιλγουόκι Μπακς για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)





