
Γιατί σχεδόν το 50% των παντρεμένων γυναικών δεν έχει οργασμό;
Ερευνα αποκαλύπτει ότι μόλις το 49% των παντρεμένων γυναικών έρχεται σε οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ
Δεν θα ήταν παράλογο να σκεφτεί κανείς πως όταν σε μία σχέση υπάρχει σταθερότητα, οικειότητα και κατανόηση, τα συναισθήματα αυτά μεταφέρονται και στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
Και τα παντρεμένα ζευγάρια φαίνεται πως δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με σχετική έρευνα, 1 στις 2 παντρεμένες γυναίκες δυσκολεύονται στο σεξ, ιδιαίτερα στο να φτάσουν στην κορύφωση.
Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους
H έρευνα διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Bringham σε 1600 ετεροφυλόφυλα ζευγάρια, τα οποία ρωτήθηκαν και απάντησαν πόσο συχνά έχουν οργασμό και στο εάν αντιλαμβάνονται πότε το ταίρι τους έρχεται σε οργασμό. Μπορεί οι απαντήσεις να μοιάζουν φαινομενικά εύλογες, όμως όπως αποδείχθηκε δεν είναι καθόλου.
Έτσι λοιπόν, μόλις το 49% των παντρεμένων γυναικών έρχεται σε οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ με το μόνιμο σύντροφό του, ενώ αντίθετα οι άνδρες φθάνουν στην κορύφωση σε ποσοστό 87%. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς.
Η αλήθεια είναι ότι, οι γυναίκες τελικά δεν ευνοούνται από τη ρουτίνα, ενώ οι άνδρες απλώς δεν επηρεάζονται καθόλου.
Στις μακροχρόνιες σχέσεις λοιπόν, που όλα γίνονται πιο διεκπεραιωτικά, οι άνδρες ασχολούνται λιγότερο με τη σύντροφό τους δίνοντάς της έτσι λιγότερη σημασία και άρα χαμηλότερες πιθανότητες να διεγερθεί και να έρθει σε οργασμό. Αντίθετα οι ίδιοι ικανοποιούνται σε συντριπτικό ποσοστό.
Τον παραπάνω συλλογισμό, επιβεβαιώνει το ποσοστό των ανδρών (43%) που παραδέχθηκε πως ένας άνδρας δε μπορεί να ξεχωρίσει πότε η γυναίκα του τελειώνει.
Αν το καλοσκεφτεί λοιπόν κανείς, 1 στις 2 γυναίκες δεν έρχεται σε οργασμό, και 1 στους 2 άνδρες δεν καταλαβαίνει αν και πότε η γυναίκα του έρχεται σε οργασμό.
Μήπως αυτά τα δυο τελικά σχετίζονται;
Kαι μήπως οι παντρεμένοι πρέπει να δώσουν λίγη περισσότερη σημασία στον οργασμό της γυναίκας τους;
- Φωτιά στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας – Στη μάχη επίγειες και εναέριες δυνάμεις
- Θεμπάγιος: Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτοιμος για τον Άγιαξ
- Η αλήθεια για τη φωτό της αμηχανίας: Πως κάθισε για δύο λεπτά σε καρέκλα άλλου ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Ινδία: Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί – Τουλάχιστον 21 νεκροί, πηδούσαν από ορόφους για να σωθούν
- «Υπήρξα ανόητος» – Όταν η Κάρε Ότις τραυματίστηκε από όπλο που είχε κρύψει ο Μίκι Ρουρκ στην τσάντα της
- Το ΠΑΣΟΚ ανασυντάσσεται και επιτίθεται – Σκληρό πρέσινγκ στο Μαξίμου


